Monday, April 9, 2012

Penutup Kepala

Assalam kawan-kawan
semoga semuanya sihat sejahtera hendaknya
kenapa tajuk entry kali ini berbunyi seperti begitu
ini kerana aku tidak mahu bila ada orang search perkataan yang BETUL akan wujudlah aku punya ruangan 
jadi aku gunakan penutup kepala
lebih sesuai bukan?
=)

Dah selalu dah aku duk tengok kaum-kaum aku ni pakai fesyen terbaru ni
teringin nak mencuba
tapi malangnya keinginan untuk aku berfesyen sudah semakin kurang
tidak tahu mengapa
tapi itulah yang aku rasa
mungkin selepas ini akan datang balik keinginan itu

Tadi kononnya aku nak buat kerja
maksudnya asaimen lah
dah bagi weekend hari itu
tapi masih belum bersentuh
lepas ini aku sentuh
janji janji janji
janji pada diri sendiri
hahaha

Dengan masa waktu dan detik yang ada
aku pun mencubalah new fashion ni yer kawan-kawan
dan aku sedar
fesyen ini tidak sesuai dengan aku
makanya, ini adalah yang pertama dan yang terakhir kalinya
mari aku tunjukkan kegagalan aku
^^












okay,
lepas ni boleh muntah ya kawan-kawan
bye!

2 comments:

Aqilah Ali said...

AKAK...

AKAK NAMPAK MAKIN KURUS =D

misrerama said...

haha. kurus? akak makinn mengembang! :D