Sunday, June 17, 2012

Asalam and hye semua !
aku adalah blogger yang kurang update story
aku juga seorang blogger yang pemalas blogwalking
and YES! aku adalah yang paling pemalas nak komen-komen
aku hanyalah seorang blogger yang suka viewing viewing gitewwww. =.='
tapi aku akan komen untuk entry yang aku rasa aku suka, terkesan dihati dan sebagainya

Tapi, bila nak komen
tiba-tiba aku kena isi satu ruangan yang macam kena isi password2 gitewww
ouh, terus aku jadi malas dan sanggup delete komen tadi and LEAVE
nampak tak betapa sistem malas menjalar dalam diri?
kalau aku baca satu dua ja mungkin masa tu aku rajin la nak isi
tapi kalau banyak
aku memang VIEWING-VIEWING je lah
hewhewhew
eh eh eh
kenapa aku duk VIEWING-VIEWING?
ini sebab aku dgr ada lagu kat radio pasal fesbuk
yang duk TAGGING2,LIKING2,POKING2
sumpah aku macam what the ???
hahaha
tapi sekali sekala layan jugewwww
jugeww pun boleh la
ahaks !
okay bye !
:D

3 comments:

azana said...

nak viewing viewing jugak lah... tapi dah terkomen plak.

misrerama said...

hahaha. eh sejak bila rerajin ni? hewhewhew

Anonymous said...

Iny kek i2 kek asl jgn bg w'0rang laen ckit aty sdh