Tuesday, September 28, 2010

'Things i loved'

kate org bende yang kita sayang @suke kite kene jage bek2...
kate org jugak bende yang kite syg tu jugak elok kite bg pade org len...
so, rase2 ape kaitannya dengan entry aku kali ni yeah?
hmm..
dis is all about my 'things' to my gud frenz..
hehe....xlmbt g utk ucap HEPY BELATED BEDAY to..

NUR SYAZANA BT MOHD ARIFIN

alhamdulillah,akhirnya kte berdua diberikan umo yg pnjg oleh yang maha kuasa utk terus hidup smpi ari ni..
syukran syukran syukran!!

act, on her besday aku dh bg sumthing kat die...
sumthing yg aku beli utk diri sndr..
tp...aku decide nk bg kat die bcoz aku terlupa mencari sumthing yg mmg aku dh plan nk bg kat die..
time tu dh kul 11 mlm..
mane nak cr kedai lagi kan..
so aku pon teringat things yang aku dh beli tu..
xmahal...tp aku mmg nk bg!
nak bg nk bg nk bg!!!
so aku pon cr sumthing utk bungkus..
pon xde..haish!
cmne ni...
then aku nmpk satu kad atas meja..
aku terus letak 'things' tu kat kad tu..hehe
simple...
hope die suke kan..
n on dat nite die dh tdo..aku pon letak kat tepi bantal die..
esoknye, aku tgk die pakai g studio!!
alhamdulillah....!
to ZANA : simpan bek2 ye barang tu, even mende tu sgt murh n kecik..
n aku jugak nk ucap thanks utk kad yg ko bg kat aku tu..
really appreciate it!!
love ya.... :))



ni kad yg zana bg.. tenkiu so much sayang! - 24 september 2010



NI DIE THINGS AKU TU...KERONGSANG KECIL (dlm pic xnmpk gmbrn sbnr la) - 27 september 2010












4 comments:

azana said...

huhe...thanks piqa sayang...
somting surprise.pemberian yg ada nilai sentimentalnya....huhu

misrerama said...

huhu..ur most welcome dear......

..caHaYa...HiduP.. said...

cantekkk...;)...sweet sgt..hope kekal brpanjangan..persahabatan nih...

misrerama said...

hehehe..tenkiu ain... :))