Thursday, February 17, 2011

KEHILANGAN

salam...
:(
saya sekarang berada dalam situasi yang sangat menyayat hati
buah hati yang ditatang sepenuhnya selama sebulan ini
disambar insan laen
sungguh tega insan itu merampas kesayanganku
belum puas aku memiliki
belum puas aku ditemani
belum puas aku bersamanya
dia telah dirampas tanpa pengetahuanku
beginikah nasebku
setelah aku berhabisan wang ringgit
semata2 utk bersama Dia
inikah balasan yang harus aku terima
adakah ini nasebku?
aku pasrah.....
kenapa bukan hak milik org laen yang diambil
kenapa mesti aku
kenapa?
kenapa aku?
wahai insan yang tidak berhati perut
sungguh mulia hati anda kerana merampas Dia daripada ku
sungguh hina diri ini diperlakukan seperti itu
aku belum puas!
kalo nak amek sgt amek la bila aku dh bosan ngn Dia
kenapalah dunia ini tidak adil
kenapa aku yang menjadi mangsa
(sbnrnye bukan dunia yang tidak adil)
org yang xreti gune akal fikiran sbnrnye yang slalu menyakiti insan laen
aku pasrah
kini,
aku hanya mampu
menatap gambar indah wajahmu
sungguhpun rmai yang tidak menyokong aku
utk 
bersama Dia

wahai Dia
semoga anda kekal dalam ingatnku
kepada pencuri kekasih hati
sila pulangkan
sebelum aku menjelma 
jd pontianak dalam tidur2 lena engkau setiap malam

ya, sekali lagi hatiku panas
:((

:: buah hatiku berwarna pink itu kini menjadi milik org laen::
siapakah dia??
itu yang kita xtau!
:((

p/s : kepada perampas kekasih pink ku...sila pulangkan!PULANGKAN
 (intonasi suara pontianak harum sundal malam)


boleh x sesape blnja cadbury black forest utk redakan kemarahan n kesugulan aku ni? hurmmm
:((

10 comments:

Aduka said...

xde org len yg curi.. sure budak2 1 ostel gak ni.. errr.. ilang katne? huhuhu..

misrerama said...

tu la...xkan aduka nak amek pulak kan?hu....
ilang kat rak kasut depan bilik ni je..sdey.. :(

stuck on me said...

sabar pika... nanti kite g beli sama kasut yang baru...

lepas ni ko jalan ko pandang bawah j....

azana said...

aku setuju ngn leya 2... lepas ni mu jalan tgok kaki org je la...

beringat la len kali... xyah letak kt rak kasut... kalo nk letak pastikan selipar jepun je...heheh

anas ashaari said...

barang baik sape xna cik pika oi
kompemnyer dak2 dkat blik..yg da lma
usha..tgu masa ja...

jom i blanjer...

misrerama said...

leya : huhuhu..yela pasni aku tgk bawah je..pastu kalo aku terlanggar tiang ko tlg la papah aku balek bilik eh..huhuhuuhu

misrerama said...

zana : sebelum ni xde lak yg teringin time aku letak kat rak tu...dh nama pon rak kasut.situlah tempatnya..wuwuwuw
pasni sliper jepun pon aku masul dlm bilik....huhuhuhuhu

misrerama said...

anas : xdela brang bek mana pon......sedeyh gile xdpt pakai utk perform (cewah!)heee
nak blnja??yay!!jum!

zel wewek said...

siannye

misrerama said...

zel wewek : kesian kat saye.. :(