Wednesday, September 28, 2011

Miss Kebaya

ASSALAM !
dah jawab ke belum ni?
baek jawab cepat2

okay
berkaitan dengan kebaya
apa yang anda paham dengan kebaya?
sebenarnya aku pon xpaham sgt
sebab bila semua org pakai kebaya nampak mereka sgt bergaya
ha ha ha

hurm,
actually
i've been invited by sumone to join one competition
sumthing like photoshoot2 la
haiya
actually, aku bukan reti bab posing2 maut ni
sebab semua posing yang aku buat sangat keras dan kaku
aku nak menolak tp xsampai hati
sebab orang tu baek sgt dengan aku
kira aku macam dalam dilema la skang ni

tengah2 duk pk pasal mende ni
aku teringat aku penah posing ngan kawan2 aku kat sebuah tempat yang cantik
aku suka dengan kehijauannya
=)

tapi kan
bila dibelek2 balik
aku mmg xsesuai untuk itu
satu lagi,
aku ni pemalu dengan orang ramai
kalau boleh tengah2 pose tu biar jangan ada orang
baru leh pose yang maut sket
 hahahaha
oke x
aku tipu je
aku mana reti posing
tolong lah aku !

(xpasti gamba2 ni penah di upload di sini atau x.huhuhu)

ini antara shot yg aku paling suka lah
ni guna kamera cikai sony ericsson aku je
huhuhu
DSLR xde

mcm xlayak je kan?
haish ape alasan nk bg ni...... T_T

2 comments:

qlah said...

salam kak .

akak.. jujur akak sgt gorgeous taw ! qlah saran akak terima je . mana taw ada rezeki , insyaAllah...

p/s: pray the best for u dear..

misrerama said...

wslm,

qilah thanks 4 ur support. tp gamba2 ni akak dh edit dulu. tu yg nmpk cam oke sket. xpe. nnt kalo akak dh accept, akak umumkan kat blog ni. hehehe

thanks syg !