Friday, June 10, 2011

a lot of thanks

a lot of thanks to my pretty fren for a lovely drawing...
terharu sangat
ko dh tunaikan janji ko nk lukis aku babe!
seriusly aku tgh touching terharu n sewaktu dengannya.hee
kalo la aku ade kepakaran cm ko
dh lama aku draw muke ko
bukan takat menconteng arang
conteng kaler pensel lagi aku terer kot
tu pon kalo aku ada kepakaran tu la
tp wat masa ni mmg xde
heee
pasni buleh la lukis gambar wedding aku ke
gmbar aku ngn baby aku ker
hehehe
mata n kening seriusly rase sama gila
even ko ckp xcntek ke xsame ke xtacap ke
aku still sukaaaaaa
suka sgt tau weyh
tenkiu skali lagi
tenkiu so much!
muah!
frens 4eva
:)

ni la blog kawan yang pandai lukis tu....
die mmg seni



7 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

cantiknyer...

potret nie mmg nampak sama ngan awak...

thumb up!!

azana said...

hahahah...klako plak aku rasa...haha
ko plak buat aku taching...

wess.. ko nk tau ni pic kedua ah aku lukes..hehe

amry said...

sejibik!!!heheheheh....aku rasa la kan.....lukisan ni lagi cantik dari.....banner ko ....waaaaa....class gituuu.....lareeeekkkkkkkk :P jangan mareee. hehehe

::Hanyll:: said...

ala jelesnye i~ xaci2~hehe

misrerama said...

noremy bte rahmat : cantek kan kawan sy lukih... :)

azana : ko nak tacing kenapa???aku yg terlebih tacing skang ni.. :P

amry : ko jeles sbb zana lukis pic aku lg cntek dr ko kan?hahahahah

hanyll : mintak la kawan saya lukiskan...heeee

Whoopz said...

superb! She's got talent

misrerama said...

yup3!!!superb duperb!heee