Friday, June 24, 2011

Makan Malam

assalaam!
dah lame aku nk buat entry pasal ni
tp tuntutan kerja membataskan aku dari aku untuk melakukan hal ini
^_^
sampai aku terlupa yang aku penah menghadiri makan malam yang sempoi lagi bergaya ini
hehehe
makan malam yang amatlah sebuk buat insan2 yang menguruskannya
tentu skali insan itu adalah AJK tertinggi untuk persatuan kos aku
heee
congrates to them n thank u fer gave lovely nyte to us
:))

satu ketika aku penah wat entry pasal baju apa aku mau pakai kan?
kunun2 mau cr skirt la apa la
tp akhirny aku hanya memakai pakaian sedia ada yang ada dalam loker comel aku kat kolej tu
huhuhu
xde la grand mane pon
xpayah grand2 pon xpe
sbb aku bukan tetamu
tetapi organizer
so xpayah nak meriah sangat la kan?
heee

ape pon kalo xde zaman dahulu
zaman sekarang pon mesti xde kan
so untuk mengimbau kembali zaman dolu2
kami telah tetapkan tema untuk majlis makan malam gilang gemilang ini sebagai
'RETRO NYTE'

i've really enjoyed wif dis dinner

p/s : maafla kalo penggunaan perkataan yang singkat itu menjengekelkan anda
tp saya mmg malas mahu menulis panjang2
hahaahha
oke. bye

Gambar2 di bawah menunjukkan keterujaan mereka di majlis makan malam ini.heee =p

 retro x retro x retro x?hehehehe

 suasana santai makan malam
 pengacara majlis + pemberi hadiah
 sebuk bergambar
 sahabat baek xlepaskan peluang bergambar ^^
 orang kuat bertambah kuat :)

prop beskal pon disediakan utk acara amek gambar.kami rasmi dulu.heee

2 comments:

azana said...

wow!!!! malu seyyhhhh aku....

hahaha... syok kalo tengok balik gambar2 ni... tapi.. pic yng camera aku semua da kena virus... so da xde lgsung gambar dinner ni...


p/s: piqa, qila mintak tulun kamu emailkan kat dia original pic retro plnning nite..huhu

misrerama said...

hehehee............die nk yang mana tu zana..... :P