Friday, April 8, 2011

24 jam sehari adalah siang

assalam!
hye all
ouhhh..pedihnya mata hamba
xlena semalaman
namun ku gagahi jua
untuk meneruskan hari2 mendatang
ewaahhh
mcm hang sorang ja xlena bulat
ramai lg xlena
semalam kat studio
mcm ada program QIYAMULLAIL
sebab semua orang berjaga
n buat kerja yang bermakna
bukan buang masa ya rakan2
tp membuat kerja
yaa
kerja itulah yang dipanggil asaimen
heeee

disebabkan kegagalan melaksanakan tugas di awal waktu
beginilah naseb kumpulan aku
yang xsiap cuma model
naseb bek dalam group ada 5 orang
kalo sorang
sampi esok pon aku xtau la buleh siap ke x
kena amek kira mood malas n sewaktu dengannya
heee
sila rajen sket bulat
pemalaih hari2

even ada masalah dalaman sket before tu
namun semua mampu diatasi oleh kami
apa yang penting adalah kesabaran
:))
even im not that type of penyabar i think
:P

ape2 pon satu beban dh terlerai dr ikatan sem ni
xsabar nak abehkan semuanya!!
semoga semuanya berjalan dengan lebeyh lancar
eyeback dh bertambah2 kat mata ni
hitam dan membulat di sekitar mata
syukurlah tuhan maseh kurniakan kudrat utk aku
maseh memberi nikmat kesihatan kepadaku..
syukur alhamdulillah

sebagai penutup bicara
seperti biasa
marilah bersama2
tgk moment yang telah dirakamkan seperti biasa
:))

ini muka orang yang xmandi lagi
baru berjaya siapkan kerja seawal 8 pagi
awal ke?
hehehe
muka penat yang dipaksa utk terus tersenyum
:)
tgk kat luar tu
dh nampak ari sudah siang
ni la model yang xseberapa tu
kitorang semua xkreatif
so ni je la yang mampu dihasilkan dalam masa xsampai 24 jam
12 jam mungkin?
or less
hee


4 comments:

azana said...

wow piqa...sngat cantik ma model kamu.. sungguh....

camner present..tkotnya...group aku x siap lagi ni...
takotnya...
x tau siap ke x ni...

Betta sp said...

wawawa.....hebat betol model itu, nnt bole la tlg buatkn model kandang arnab daku

tue la, camner la present nnt, xsiap apa2 lg nie....mampuih aku

misrerama said...

zana : gambaq ja nampk oke sket...kalo kat luar tuhan ja tau..huhuhu

misrerama said...

betta : xabeh2 arnab dia....hahaha.. p la wat keja tu.jgn kalut belog sgt...hehehehe