Monday, April 25, 2011

Do i look like Her??

assalamualaikum rakan2
mesti dh penat bc buku kan?
maklumla minggu2 exam ni kan?
hehehe
misrerama pon dah poning palo dah duk pulun cr notes2 tambahan
sbb lectutrer bg ciput je
die bg point suh elaborate sndri
aduhai
naseb naseb naseb

disebabkan terasa kebosanan tersebut
misrerama
belek2 lah gamba2 dalam folder2
pastu ternampak la satu gambaq actress 
yang dikatakan mirip misrerama
adeh
T_T
miripkah
puas jugak misrerama tilik tilik
tp xjumpe mana persamaan tu
kawan2 ckp sama maybe tang senyum kot
hehehe
before ni ade jugak misrerama buat entry pasal persamaan ni
lupe dh entry yang mana
kali ni nak buat lg
sbb jumpak satu gambaq yang misrerama pose ala2 actress tu
hehehe
tp xdela sama
cume position je sama
ape kata
misrerama bg assigment kat rakan2
cuba tgk ape persamaan kami?
hehehee
mengada je kan misrerama
hehehe
okelah
selamat menilik rakan2

dan
selamat berjuang utk FINAL
gud luck!


11 comments:

Betta sp said...

ada la nampak byk persamaan-ada mata, hidung, mulut etc. yg beza nya xnmpak rambut je la

amry said...

puas aku cari persamaan, tak jumpa..gaya posing jer la kot yang sama..jangan mare...aku rasa penyanyi nama apa tah yang pakai tudung tu..lebih sama...apa nama dia.....dia pakai tudung..adoi lupa lupa...anak penyanyi rock dulu..ada sakit jantung...muna ker...?lupa.adoiii

misrerama said...

betta : hahaha..semua org pon sama...ada mata idung mulut...rambut kena simpan lah xbley tunjuk sama...hehehee

misrerama said...

amry : xtau la sapa yang ko maksudkan tu..huhuhu...btw, aku pon rasa sama dengan yang ko rasa...hehehe...xtaula org keliling aku ni tgk apa persamaan aku ngan die ni..huhuhuh

azana said...

skali tgok memang nampak sama... lama2 tgok... piqa tetap piqa..heee

ARJUNA.Inc said...

sama sgat2 ok..ade 2 bjik mata..ade hdung gak..ade kenig.thi lalat..hahahha.. =P..btw nk ji cket..anda g comel ok..dri gamba sblah 2..nyiahahha

misrerama said...

hahahaha..arjuna2.......

misrerama said...

zana : hahaha.....hanya maniam kenal manikam..kot?hahaha

amry said...

haaaa...aku dah ingat..muka hang macam bienda kottttttt..kot la kan

misrerama said...

huh?bienda lagi la jauh beza...adeh.....T_T

amry said...

ya ka...hahhahhaaa...kalau macam siti sarah?? hehe