Monday, April 11, 2011

QUEEN CONTROL

assalam semuanya!
apa khabar kawan2
di sini saya suka nak menyatakan bahawa saya adalah QUEEN CONTROL
hahahah
eh eh!
actually nope
saya seorang yang sangat penyayang
selain seorang yang sangat sensitif dengan buah hati paru2 nya
kuat merajuk sampai encik hubby xlarat nak pujuk
xromantik langsung
tp cuba menjadi romantik
tidak sopan santun
tidak lembut
tp...
saya bukan QUEEN CONTROL oke
kawan2 semua ckp
bila kawen nnt
'hang ni bakal jd QUEEN CONTROL' la fiqa
sbb?
sbb aku ni cengey sgt @ garang mcm singa
hehehe
ye ke?
xtaula
try la tny my hubby
betul ke x bee boo??
jawab jgn xjawab oke?
hehehe

cer try tgk pic yg i dh upload kat bawah tu?
ade rupe mcm QUEEN CONTROL x?
hehehe
actually tu adelah scene yang xjadi
sbb kawan aku ni asek2 gelak la lupa skrip la
die sorg punye scene yang xjd smpi 11 kali take!
haih
marah marah marah
okela
ptg ni ade lg babak2 yang perlu kitorg lakonkan..
adoi
rasa mcm artis la
heehehe
okelah
sekian sahaja dari saya
::c bulattttt ::
^
^
^
^
^
^
^
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

gambar pelakon berbaju oren terpaksa di kartunkan atsa sbb2 tertentu
heeee
jgn rsau
die xhensem pon
hehehe

bubye
n take a gud care of urself rakan2!!
:))

10 comments:

Nobita Sensei said...

sah! memang queen kontrol.

misrerama said...

nope..im not!huhuhuu

anas ashaari said...

bajek~

misrerama said...

anas : sebok

aein~farhana said...

yezza..smpai si f***a pon kna mrh..haha

misrerama said...

hahahha...naseb badan la labi..hehhe

amry said...

Queen Control...King control tak der??muahahaha..tak pe tak per..yang penting ko tak control aku...kah kah kah..gelak jahat sat nooo..jangan mareeee

misrerama said...

hahahahahaha!aku pun nak gelak jahat jugaklah!heee.......ko la yg KING CONTROL tu kan?muahahaha

azana said...

klakar plak aku tgok si feka ni ko wat cam 2...hahah

misrerama said...

hahaha..aku lg nk tergelak..tambah2 bila aku tgk scene yg xjd.time tu aku marah dia..lawak gilaaa..muahahahaa