Sunday, December 12, 2010

BERIADAH

tiap-tiap hari menambahkan lemak
so hari ni ,
aku terpaksa la merajinkan diri
membakar lemak
hee
xdela bakar byk mane pon
act, aku rase aktiviti ni baguih la utk org yg nk kuruskan peha
heee
sbb menggunakan keseluruhan tenaga kaki
utk mengayuh sekuat hati
hehehe
tgn guna sket je utk control pergerakan bot ni
so, nek urat sket jela
jgn duk harap nek muscle
mcm MALIK NOR
hee

sedikit sbnyk dpt menghilangkan
STRESS
BOSAN
RASA NAK MENJERIT BILA SORANG2
KERINDUAN

xpercaya?
CUBALAH!!

murah je
nek bot ni..
harga RM4.OO utk weekdays
RM5.00 utk weekend n cuti umum
moh ler ke TASEK DARULAMAN beramai2...
(promote2)
hee....

oooo
lupe nak mention
kawan yg sudi teman aku beriadah tu
kat fesbuk name die
EYLA HUSNA
heheh...
tenkiu EYLA....
:))









10 comments:

Liquid said...

warghh incek liquid rindu sama tasik ini. dlu hari2 p sane joging n cuci mata eheh. hot doux yg jual kt depan pagar tu sedap woo, besar2 lagi. KL tade besar2 cmtu uhu

misrerama said...

hehehe......incek liquid,sy xpenah pon makan hot dog tuh.....saya slalu g tasek makan kopok lko jer..heheheeh..mai la tasek lagi!!!heheheh

asmaroro said...

bestnye bestnye!!

misrerama said...

hehe...asmaroro,mai la kedah... :))

azana said...

aku pn rindu jgk sama ini punyer tasik..heheh
a'a kn...mkn kopok tepi tasek..
sedap jgk kopok ari 2..:)

misrerama said...

zana zana zana.......
dh lama oh xkayuh menatang ni..nak cabut kepala lutut aku...hehe
tetibe aku teringt kite lawan kayuh mende ni ngan kwan2 sekels..kita JUARA!!!
haha..bangga di situ.. :P

azana said...

rindu saat itu...

betapa hebatnya kite(koya r)haha.

misrerama said...

hahaha...sgt hebat lah!!.laki pon kalah!!! :P

Anonymous said...

tQ gk.. wndu laa lma xjmpa nih..
ngeh3.. bla lg nk beriadah???

misrerama said...

ehhh ! ilaaaaaa ???