Wednesday, December 22, 2010

GARANGNYE Saya

hurm...
kalo dr perwatakan aku, nampak x aku ni garang?
sume org pon cakap aku garang
nak tny anak buah aku la
'mak teh garang x sarah?'
oke nnt sarah dh besar sket sarah jawab oke?
(mak teh tggu)

sume yg kenal aku ckp aku garang
di mana garangnya aku??
tu la kadang2 pk aku ni mmg garang jugak
sbb tu xbrani nak mintak jd cekgu
takut budak2 kene belasah je
:P
tp xdela sampai cmtu skali
sedangkan anak buah pon aku xsanggup nak cubet
(pukul2 manje ade la..hee)
hurm..
yg ramai ckp aku grg ni,
kebanyakannya dari golongan lelaki lah
pelik x pelik?
mmg xpelik
sbb sifat semulajadi aku mmg sgt grg n bertegas dgn budak laki
aku bkn jenis yg suke merengek2 manje
bukan suke tersenyum simpul
bukan yang suke ckp lembut lembik
sbb?
aku mmg xreti nk jd pompuan cmtu
harap maklum kepada lelaki di luar sana
sbb aku memang akan terus cmni smpi bila2
sbb aku adalah aku

xkan ngn semua org kite kene ckp manja2?
ckp baek2 je slalu?
x ke buat laki jd cair je cmtu kalO MANJA melampau ni?
haih
xreti la aku
budak kelas aku pon sume ckp aku grg
tp kawn baek aku sorg je paham aku
diorg je tau aku ni cmne
garang ke jahat ke
baek ke emosi sgt ke
n only those who
baek ngan aku je aku
akan aku treat nicely
dengan senyuman atau pon' sengehan'
yang nampak sume gg aku
n also my little lesung pipit
(kwn aku ckp lesung batu)
elokla ada lesung batu
senang aku nk baling batu tu kat org yg mengata aku kan
(garangkan aku??)
hahaha...
oke bye!
(letak tanda seru bg nampak gerang sket :P )

8 comments:

cikrehan said...

kazen sy mane grg la!! haha

misrerama said...

hehehe......garang ooo...hehehe

azana said...

piqa? garang ke? ish..

kalo tanye singa, mesti die cakap cam ni"saya malu ngn piqa"..hehe

misrerama said...

zna,hahaha...nampak sgt aku lagi gr dr singa kan...hahahah

anas ashaari said...

:)...
grang kew

misrerama said...

anas : of coz la garang!haahaha

anas ashaari said...

hahahaha...
tkutnyer....

misrerama said...

anas : hahahaha