Monday, December 6, 2010

PANASNYA HATI...!!!!

Kegembiraan brjalan2 dgn my mom and my sista terbantut..
GERAM betul aku dgn dot dot dot tu...
haish mentang pakai pakaian seragam!
sembarangan je die nak sound aku..
ni yg wat aku nak stat emo ni...
kuang asam la ko der!!!
eeeeee!!!
kalo dh name pakai pakaian seragam tu tunjuk la budi pekerti yang mulia sket..
xpayah la nk tunjuk lagak..
mcm ko sorg je yg pakai baju cmtu..
haish..
menyampah!!
mentang2 ko tu same jantina ngan aku,
so, ko nak tunjuk kerek la eh??
kalo ngan jantan mesti ko senyum melebar kan???
smpi nmpk la semua yg ada dlm mulut ko tu!
(xpasal2 aku fitnah org)

hey pompuan!!
jgn sbb ko sorg rosak semua anggota yang ade kaitan ngan ko..
tau x??
sebab nila setitik rosak susu sebelanga!
ko pernah blaja x peribahasa ni??
kalo penah bagus!
elok la ko praktikannya..
sbb xpasal2 ko punye rakan2 dpt cop mende yg same ngan ko tu..

ooooo...
pandai eh ko nak suh aku blaja hormat org!
yg ko tu pandai sgt ke hormat org??
aku dh ckp sory byk kali ade ko nak kesah ke?
aku ni mcm kerang busuk terhegeh2 senyum kat ko sbb ??
kunun2nya aku ni nk hormat ko la mangkuk tingkat!!!
haish!
geram+bengang betul la aku dgn ko wahai MANGKUK XTAU BAPE BELAS TINGKAT!

naseb bek aku xtekan je pedal minyak tu laju2..
masuk gear riverse langgar ko!
hamek ko!!
nak blagak sgt yer!
naseb bek aku ni ade otak yg waras lagi
boleh pk..
drp ko langsung xreti pk!
jagala air muka aku sama
even time tu ko berdua je ngan kawan ko..
ko ingt muka aku ni pakai mask ke ape?
boleh tuka2??
jawab skettt!!! ( mmgla ko xleh jawb kan,sbb ko xtau blog aku ape)
hurmm....

sepatutnya ko tu tnjuk tauladan yg baik..
sbb ko tu jauh lagi tua dr aku.
paham x???(mmg ko xkan paham kan)
laen kali letak la signboard
'SILA BERHENTI,PEMERIKSAAN AKAN DIJALANKAN'
sengal ya rabbi!!!!

for ur info aku baru first time g sane
mane la ak tau kene benti ke x..
aku ingt ko tugu negara je duk tepi jalan cmtu..
kalo ko cantek sgt maybe la aku pandang!
(padan muke ko aku kutuk ko)
sbb mulut busuk ko tu aku menyampah kat ko..
tau x???
ko ingt ko besar sgt dpt keje cmtu?
mentang2 aku student!
cit!!!podahhhh!!!
ko tunggula satu hari nnt aku jadi TOWN PLANNER...
aku buang ko punye jawatan kat ctu..
aku pakai robot je ganti ko..
hahaha berangan di situ..

........
tenangkan diri.......... :P


6 comments:

azana said...

no komen.

eh, tp aku da komen..heheh

misrerama said...

hahaha..zana2......sekeh kang..kui3...rindu doe kat mu!

azana said...

wahh...terharu... igt aku bertepuk sebelah tangn..aku jgk rindu kt mu...hahaha

misrerama said...

hahahaha....tepuk sebelah tgn skang ni berbunyi der......tepuk kat dinding lantai or sebagainya..hehehehe

aein~farhana said...

aiii..ni btui2 marah..hehe..hang p mna smpai kna mrh cmtuh??keh4...

misrerama said...

minah kastam kat bukit kayu hitam..cam haremmmmm...huhuhu