Thursday, December 2, 2010


'CONVOCATION DAY'

Dah lame rasenye mengidam nak konvo sendiri..
Akhirnya, dapat jugak konvo..
ALHAMDULILLAH...
Hope 4 degree dpt jugak grad on time.. :))
INSYAALLAH..

Before konvo terpakse g awal ke UITM PERAK
sbb kena amek jubah awl dua ari dr tarikh konvo..
mula-mula tu pk mesti bosan punye..
mmg bosan pon..
hehe..
tp xpe...
ade kawan2 yg dpt ilangkan bosan tu..

:: testing jubah waktu otw balik ke sidec::

paling xbes time konvo
saket kaki....huhuh..
pada mulanya,diorg ckp kena beli kasut tutup warna hitam
utk memenuhi syarat tu terpaksa la aku bergegas ke IPOH
semata-mata nak beli kasut itam tu..
bila dh beli
mestila pakaikan
bila dh pakai..
sakitnye tuhan je tau..
sbb kaki ni xsesuai pakai kasut tutup..
duk je dalam dewan terus bukak..
hehehe.. :))
nak nek pentas punye la risau takut kasut tu tertanggal sbb longgar..
hahaha
bila dh nek pentas
COVER jalan la yg penting..
naseb bek xtertanggal..
ALHAMDULILLAH...

:: ni la kasut yang menyakitkan tu::


akhir skali,
nak ucap CONGRATULATION
kepada semua pelajar
DIPLOMA PERANCANGAN BANDAR DAN WILAYAH
di atas kejayaan anda semua...
:))
especially to my besfriend
:: NUR SYAZANA MOHD ARIFIN::



JOM TGK GAMBA KONVO 27 NOV 2010

:: wif lovely mom::
:: wif mama n abah::











6 comments:

azana said...

tahniah....tahniah...tahniah...
yee haa... kta da abes blaja..hehe

misrerama said...

hahaha..selonot sgt!!!!congrates tooo

Anna Ruzyana said...

wah dah convo! congrats!
btw anna pun student uitm perak gak..

aha..
salam..
hi..
tgk la entry baru anna pasal layout blog anna siap ada live update dr twitter lg kat header tu ^_^
kalau nak tolong buatkan boleh.. nnt anna bgtau cara2nya ok.. :)
http://annaruzyana.blogspot.com/2010/12/new-layout-mari-lah-usya.html
thanks...

misrerama said...

tenkiu anna...
wslm...
hehe...dh tk ur blogs...cantek la...nk wat cmtu jugak...sila beri tunjuk ajar.. :)

aein~farhana said...

beshnyer...hehe..gmbo i pon ader gak..keh3..

misrerama said...

hehehe...terharu x ain???